Bureau

Als zelfstandig adviseur verleent Marcel Andries (1965) bouwkundige service aan particulieren, bedrijven, architecten, aannemers en andere partijen die behoefte hebben aan gedegen en betrouwbaar advies en deskundige uitwerking van bouwkundige plannen. 
Marcel is opgeleid tot bouwkundig ingenieur (HTS Bouwkunde en enkele jaren Academie van Bouwkunst in Tilburg) en 18 jaar werkzaam geweest als projectcoördinator bij verschillende architectenbureaus. Opdrachtgevers waren zowel projectontwikkelaars, woningcorporaties als particulieren. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het uitwerken, coördineren en begeleiden van bouwprojecten, zowel in de woning- als utiliteitsbouw. Hierbij heeft hij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten uitgewerkt, gecoördineerd en begeleid. 
In zijn vrije tijd heeft hij naast het ontwerpen en maken van meubels verschillende eigen woningen verbouwd en (her)ingericht. 
Persoonlijke drijfveren van Marcel zijn: Creativiteit, Flexibiliteit en Duurzaamheid. Hierbij richt hij zich op het beste resultaat voor de opdrachtgever.